Bring a CrossFitter!

Decemberactie: Bring a CrossFitter

Wanneer je CrossFit doet ervaar je de vele voordelen hiervan. Dat wil je natuurlijk ook anderen laten ervaren! Daarom hebben we tot 15 januari een actie om ook jullie te belonen wanneer je een nieuw lid aanbrengt. Breng je in deze periode een nieuw lid aan (of schrijf jezelf in samen met een ander nieuw lid) voor de basiscursus van januari, dan ontvang je beide een CrossFit t-shirt cadeau. Kiest het nieuwe lid voor een abonnement icm met de basiscursus dan loopt je beloning verder op. Wanneer het nieuwe lid kiest voor de basiscursus icm een 3 maanden abonnement, dan ontvang je beide 1 week gratis CrossFitten extra. Kiest het nieuwe lid voor een basiscursus icm een jaar abonnement, dan ontvang je beide 4 weken gratis! Hoe meer leden je aanbrengt, hoe meer korting!!!

Vanaf januari dienen alle nieuwe leden een basiscursus te volgen. Dit om de juiste technieken van CrossFit aan te leren en je te laten wennen aan de belasting. De basiscursus duurt 4 weken en je traint 1x per week. Hieronder een overzicht van de startende basiscurssussen in januari:

Januari beginnerscursussen. 4 weken 1x per week trainen. De cursussen starten vanaf zondag 15 januari.
Zondag 11.30-12.30 uur door Diana
Dinsdag 20.00-21.00 uur Diana
Donderdag 17.00-18.00 uur Lars

Meld je nu aan via crossfitwijchen@gmail.com of bij de receptie van Vivelli Healthclub. Vermeldt dan ook op het inschrijfformulier via wie je komt sporten en profiteer beide van deze actie. Wees er snel bij, want vol = vol!

Prijzen basiscursus:
Niet leden:                                                        € 49,95
Vivelli Leden:                                                    € 44,95
 

 

Nieuwe beginnerscurssusen Wijchen

In maart starten we weer met een nieuwe beginnerscursus CrossFit. Hierin word je bekend gemaakt met de basisoefeningen, de tech...

Lees meer

Nieuwe basiscursus CrossFit Cuijk

In maart starten we weer met een nieuwe beginnerscursus CrossFit. Hierin word je bekend gemaakt met de basisoefeningen, de tech...

Lees meer
Meer nieuws