CrossFit Wijchen gaat uitbreiden

CrossFit Wijchen blijft groeien! Daardoor gaan we in december uitbreiden. Binnen Vivelli Wijchen zullen we een ruimte krijgen die 3x zo groot is als de huidige ruimte. De planning is om de 2de week van januari de nieuwe ruimte te openen!

CrossFit Wijchen heeft de officiële wereld licentie CrossFit. CrossFit is een ‘back to basic’ trainingsmethode die verschillende sporten zoals gewichtheffen, hardlopen, roeien, Bootcamp en oefeningen met het eigen lichaamsgewicht  combineert in één trainingsvorm. CrossFit is rauw, stoer, no-nonsense en bedoeld voor iedereen die écht fit wil worden. Het lichaam wordt op een manier belast zoals het ook in het dagelijks leven wordt belast. Uit onderzoek blijkt dat er van de mensen die sporten bij Low budget centra niet meer dan 15% hun gestelde doel haalt. Bij CrossFit is dit 85%!

Tijdens de functionele CrossFit trainingen wordt gebruik gemaakt van onder andere halterstangen, dumbbells, kettlebells, touwen en pull up stangen. De oefeningen bestaan uit natuurlijke lichaamsbewegingen, zoals duwen, trekken, werpen, tillen, springen, klimmen en rennen. Doordat bij CrossFit een maximale hoeveelheid spiermassa wordt aangesproken, zijn de resultaten al bij twee á drie maal per week verbluffend en haal je eindelijk echt resultaat! CrossFit verhoogt je kracht, conditie, lenigheid en algemene fitheid, verlaagt het vetpercentage en laat spiermassa groeien. Consequente beoefenaars van CrossFit ontwikkelen het meest veelzijdige, atletische en vooral bruikbare lichaam van alle sporters!

Wil jij ook een keer CrossFit Wijchen uitproberen? Mail dan voor een gratis training naar crossfitwijchen@gmail.com. Wees er snel bij, want in januari zullen maar 200 extra lidmaatschappen beschikbaar worden.

Nieuwe beginnerscurssusen Wijchen

In maart starten we weer met een nieuwe beginnerscursus CrossFit. Hierin word je bekend gemaakt met de basisoefeningen, de tech...

Lees meer

Nieuwe basiscursus CrossFit Cuijk

In maart starten we weer met een nieuwe beginnerscursus CrossFit. Hierin word je bekend gemaakt met de basisoefeningen, de tech...

Lees meer
Meer nieuws