CrossFit Wijchen stapt over naar Virtuagym

Woensdag 9 januari is CrossFit in Wijchen, net als Cuijk, overgestapt naar het ledenpakket van Virtuagym. Dit ledenpakket dient vele voordelen voor CrossFit Wijchen en haar leden. Op 9 januari is er naar alle bestaande leden, waarvan het e-mail adres bekend is, een activatie mail gestuurd. Mocht je hem niet in je postvak in hebben ontvangen, check dan ook je spambox. Via deze mail kan je een account aanmaken en ben je direct aan CrossFit Wijchen gelinkt. Via dit account kan je jezelf inschrijven voor lessen, je trainingstegoed bekijken en facturen inzien. Ook kan je jouw trainingsschema's hierin bekijken en je voortgang bijhouden. Tevens zit er een voedingsmodule in, waarbij je jouw voeding kan bijhouden.

Mocht je geen e-mail hebben ontvangen, neem dan contact op met de receptie van Vivelli via receptie@vivelli.nl. Om het nog makkelijker te maken kan je ook een app downloaden in de playstore en app store.

app store: https://itunes.apple.com/nl/app/virtuagym-fitness/id808207399?mt=8

Google play store: https://play.google.com/store/apps/details?id=digifit.virtuagym.client.android&hl=nl

Komende week zal iedereen voorzien worden van een nieuwe incheck tag. Dit zal gebeuren bij je eerste keer dat je komt trainen.

Nieuwe basiscursus CrossFit Cuijk

In maart starten we weer met een nieuwe beginnerscursus CrossFit. Hierin word je bekend gemaakt met de basisoefeningen, de tech...

Lees meer

CrossFit Wijchen stapt over naar Virtuagym

Woensdag 9 januari is CrossFit in Wijchen, net als Cuijk, overgestapt naar het ledenpakket van Virtuagym. Dit ledenpakket dient...

Lees meer
Meer nieuws