Opendagen CrossFit Wijchen

Sinds anderhalf jaar is CrossFit Wijchen gevestigd binnen Vivelli Healthclub. Daarmee kwam de nieuwste sporttrend al vroegtijdig naar Wijchen. Het afgelopen anderhalf jaar is deze sport enorm gegroeid en ondanks 35 lesuren per week heeft CrossFit Wijchen nu al 3 maanden een ledenstop moeten invoeren. Doordat ze nog meer mensen willen gaan bereiken, hebben ze onlangs flink uitgebreid. Door deze interne verbouwing binnen Vivelli Healthclub is de CrossFit ruimte drie keer zo groot geworden! 

CrossFit Wijchen heeft de officiële wereld licentie CrossFit. CrossFit is een ‘back to basic’ trainingsmethode die verschillende sporten zoals gewichtheffen, hardlopen, roeien, Bootcamp en oefeningen met het eigen lichaamsgewicht combineert in één trainingsvorm. CrossFit is rauw, stoer, no-nonsense en bedoeld voor iedereen die écht fit wil worden. Het lichaam wordt op een manier belast zoals het ook in het dagelijks leven wordt belast. Uit onderzoek blijkt dat er van de mensen die sporten bij Low budget centra niet meer dan 15% hun gestelde doel haalt. Bij CrossFit is dit 85%!

Om iedereen een kijkje te laten nemen in hun nieuwe ruimte hebben ze 3 opendagen komend weekend. Ze ontvangen jullie graag op vrijdag 20 januari tussen 19.00 en 21.00 uur, zaterdag 21 januari en zondag 22 januari tussen 10.00 en 12.00 uur.

Nieuwe beginnerscurssusen Wijchen

In maart starten we weer met een nieuwe beginnerscursus CrossFit. Hierin word je bekend gemaakt met de basisoefeningen, de tech...

Lees meer

Nieuwe basiscursus CrossFit Cuijk

In maart starten we weer met een nieuwe beginnerscursus CrossFit. Hierin word je bekend gemaakt met de basisoefeningen, de tech...

Lees meer
Meer nieuws