Korting op deelname Strong Viking Run

Strong Viking is opgericht door CEO / Founder Jan Reijs (eigenaar CrossFit Wijchen) en een team ondernemers met ervaring in extreme sports en oud mariniers die samen een grote ambitie en liefde voor de sport hebben. Samen hebben zij de ambitie om de beste obstacle run ter wereld te organiseren. Kwaliteit, veiligheid en ontwikkeling staan hierbij voorop.

Strong Viking is gebaseerd op de geschiedenis van de Vikingen. Vikingen kun je het beste omschrijven als een oervolk, dat als tough, adventurous, strong en brothers bekend stond. Dit zijn elementen die de visie van Strong Viking bepalen. Strong Viking heeft als doel om zowel fysiek als mentaal het uiterste uit jezelf te halen waardoor je in het dagelijks leven je grenzen gaat verleggen en sterker wordt.

Strong Viking biedt een unieke beleving. Onze obstacle run is geen wedstrijd, maar een challenge. Samen afzien met een glimlach, dat is het belangrijkste.

Strong Viking organiseert de beste en meest uitdagende obstacle runs. Onze geschiedenis gaat terug naar de tijd van de Vikingen. De Vikingen waren onverwoestbaar, avontuurlijk en gingen uitdagingen aan. Hun bloed verspreidde zich onder de volkeren van Europa.

Heb jij dit bloed in je?

Want wij zullen je fysiek en mentaal tot het uiterste testen!

Ben jij er klaar voor? Dan zien we jou bij de finish in het Walhalla.

Schrijf je in voor een van de Strong Viking edities en ontvang als CrossFit Wijchen lid € 5,- korting.

Kies voor het Bootcamp, CrossFit & fitness formulier en vul dan deze code in bij stap 3: VIVE116

http://strongviking.com/tickets/

 

 

Nieuwe basiscursus CrossFit Cuijk

In maart starten we weer met een nieuwe beginnerscursus CrossFit. Hierin word je bekend gemaakt met de basisoefeningen, de tech...

Lees meer

BTW verhoging

Per 1 januari wordt het BTW tarief van 6 naar 9 % verhoogd. Daardoor zijn wij genoodzaakt om de prijzen per 1-1-2019 te verhoge...

Lees meer
Meer nieuws